Over mij

Meest recente update: 31-10-2022

Welkom!

Ik ben Jeroen_Twee. Ik bezoek graag leuke evenementen en dagjes uit, en ben regelmatig in de Efteling te vinden. Mijn ervaringen deel ik via social media, en natuurlijk hier!

Ik ben het snelst bereikbaar via X. Daar ben ik een paar keer per dag te vinden. Ook op Facebook ben ik actief, met een eigen groep en pagina.

De Efteling is mijn grootste hobby, maar ook in andere parken ben ik graag. Ook (bijvoorbeeld) optochten vind ik leuk om op de gevoelige plaat vast te leggen.

Hoewel ik vaak in pretparken kom, ben ik aan geen enkele pretpark of dierentuin verbonden. Ik ben ook geen lid van verenigingen of clubs in de evenementenbranche. Deze site is dus volledig onafhankelijk.

Steun Jeroen_Twee

Het fotograferen en filmen van pretparken, dierentuinen en evenementen is geen goedkope hobby. Denk hierbij aan apparatuur zoals camera’s, lenzen, microfoons en dergelijken, maar ook aan entreegeld, betaald parkeren en dat soort kosten.

Het steunen van Jeroen_Twee wordt daarom erg op prijs gesteld. Dit kan op verschillende manieren:

  • Abonneren op YouTubekanalen
  • Lid worden van YouTubekanalen
  • Jeroen_Twee volgen op sociale media

De verschillende YouTubekanalen en sociale media vind u op de Contact pagina.

Lid worden van mijn YouTubekanaal kan hier:

Op mijn YouTubekanaal vind u ook een winkeltje. Hierin vind u verschillende artikelen met het logo van Jeroen_Twee:

JeroenTwee.nl maakt gebruik van affiliate links. Dat betekent dat bedrijven kunnen zien dat je via een link van JeroenTwee.nl op hun website bent gekomen. Indien je iets koopt krijgen wij een kleine commissie, deze opbrengst gebruiken we om de kosten van JeroenTwee.nl te dekken. Het kost jou dus geen cent extra, maar het helpt ons wel om de website te blijven verbeteren. We schrijven overigens alleen over bestemmingen en producten waar we in geloven, niet omdat we er mogelijk iets aan kunnen verdienen.