De Wereld van Sindbad in 2023

Volgens een bericht dat ik op 3 januari 2023 ontving, zal dit jaar verder gewerkt gaan worden aan de Wereld van Sindbad.

Via de wandelgangen heb ik op verschillende manieren opgevangen dat in 2023 verder gebouwd gaat worden aan de “Wereld van Sindbad” denk hierbij aan de ontwikkeling van het plein maar ook uitbreiding van Archipel.

Anoniem

Het gaat hier dus niet om de inmiddels aangekondigde transformatie van het Panorama-gebouw.

De herontwikkeling van het plein is hard nodig: bij drukte lopen de verschillende wachtrijen in elkaar over. Er is dan geen doorkomen aan, vooral niet als er ook een voorstelling van Jokie en Jet bezig is.

Ik verwacht echter niet dat ze snel gaan beginnen. Er is nog niets aangekondigd. Als dit gerucht waar is, denk ik dat ze pas na de herfstvakantie zullen starten met de werkzaamheden. Als het wat rustiger is in het park, en er meer ruimte is om het plein aan te pakken. Een uitbreiding van Archipel zal ook niet in de zomer gebouwd worden, dan is deze waterspeelplaats veel te populair.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *