Het Slakkenspoor wordt vernieuwd!

Dit gerucht is gepubliceerd op 4 oktober 2023, en de meest recente update is geplaatst op 13 januari 2024.

Volgens de podcast Kleine Boodschap wordt de monorail van het Volk van Laaf volgend jaar opgeknapt. Dit was te horen in aflevering 347, rond 1:36:30.

Er wordt gesproken over een nieuwe besturing, vernieuwde camera’s, de veiligheid van en rondom het station, en bouwkundig onderhoud.


Update 13-01-2024:

In het artikel dat de Efteling in hun Blog heeft geplaatst, staat dat het stationsgebouw van het Slakkenspoor onderhoud gaat krijgen, net als de rest van het Lavenlaar. Elk huisje komt één voor één aan de beurt.

Na de zomer zal het Slakkenhuys in onderhoud gaan. In het artikel wordt gesproken over het bijwerken van schilderwerk, de rieten daken, en stucwerk. Ook de bestrating van elk huisje wordt aangepast: het dorpje wordt rolstoelvriendelijker.

Er staat niets in het artikel over de veiligheid van en rond het station, nieuwe besturing of vernieuwde camera’s, maar het bouwkundig onderhoud is dus bevestigd.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *