Het verhaal van Danse Macabre

Op 17 december 2022 kreeg ik het volgende bericht binnen:

Er doen geruchten de ronde dat de nieuwe attractie “Dans Macabre” een van de meest angstaanjagende ervaringen is die je ooit zult meemaken (IN DE EFTELING). De attractie is gebaseerd op een oude legende over een dorp dat wordt getroffen door een vloek. De dorpelingen worden gedwongen om deel te nemen aan een macabere dans waarbij ze geen uitweg hebben. De attractie heeft alles wat je van een angstaanjagende ervaring mag verwachten; donkere gangen, creepy figuren, lugubere muziek en een verschrikkelijk spannende climax.

Anoniempie

Hoe gaat dit verhaal combineren met het verhaal van de Charlatans en het draaiorgel Esmeralda? Er wordt ook gesproken over een dorp, terwijl het themagebied een woud is. Verder vind ik Danse Macabre, het muziekstuk, niet erg luguber, maar het kan zijn dat er meer muziek zal komen dan alleen Danse Macabre zelf.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *