Iets nieuws op de Pythonweide

Volgens dit anonieme bericht, dat ik op 12 januari binnen kreeg, komt er volgend jaar iets nieuws op het veld achter de Python.

Ik had van medewerkers gehoord dat er in 2024 iets nieuws opent op de Python Weide. Er zou ook binnen een paar jaar een nieuwe plattegrond komen. Meer mochten ze niet vertellen

Anoniem

Op dit moment wordt het veld vooral gebruikt voor bedrijfsfeesten. Dan staat er meestal een podium, en wat extra horeca. Ook werd de Pythonweide gebruikt tijdens het grote onderhoud aan Joris en de Draak.

Wat voor nieuws op het veld komt, staat niet in het bericht. Natuurlijk wordt gelijk gedacht aan een nieuwe attractie, maar het kan ook een nieuw restaurant worden (al ligt er een groot horecagebouw naast, of een theater.

De meest logische optie lijkt mij iets tijdelijks, waarbij de Pythonweide net als de Speelweide wordt gebruikt. Daar was afgelopen zomer Efteling Wonderland te vinden, en in de winter de Warme Winter Weide.

Het tweede deel van het bericht gaat over een nieuwe plattegrond. Zou het over een nieuwe parkplattegrond gaat, of over een plattegrond van de hele Wereld van de Efteling?

Of komt ‘Strookrijk’ sneller dan gedacht, en moet de huidige parkplattegrond worden uitgebreid?


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *