Nieuwe show voor Aquanura!

Op 23 april 2023 kreeg ik een bericht binnen via het formulier op de Geruchtenpagina:

Dit is al een oud gerucht wat ik heb gehoord. Begin 2022 vertelde een Efteling medewerker, die aan het werk was bij de ingang van bäckerei krümel, dat ze op dat moment bezig waren met een nieuwe aquanurashow. Het kan zijn dat het misschien met Efteling in concert is verward maar misschien ook niet.

Jelle

Het is inmiddels alweer een paar jaar geleden dat er een nieuwe show was: Aquanura met een Zachte G. In de tussentijd zijn in beide ‘standaard’-symfonieën muziekstukken te horen die niet meer in het park te vinden zijn, zoals Monsieur Cannibale en (tijdelijk) Danse Macabre. Ook zijn er mooie, nieuwe muziekstukken geschreven.

Tijd dus voor een nieuwe show!


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *