Nieuwe uitgang voor Droomvlucht?

De podcast Kleine Boodschap blijft met geruchten komen, dit keer over Droomvlucht. De attractie blijft één van de favoriete attracties van veel mensen, maar de wachtrij en het station passen niet bij de rest van de attractie. De huidige wachtrij is een soort veestal, waarna je in een restaurant je karretje in stapt. Helaas verandert er niets aan dat gedeelte, al wordt volgens aflevering 347 wel aan de uitgangsroute gewerkt. Dit is te horen rond 1:33:24.

Er wordt gesproken over een verbouwing voor restaurant Gulden Gaarde en de winkel Dromerijen. Hiermee wordt een nieuwe route gemaakt om de attractie te verlaten.

Enkele jaren geleden zijn deze twee al eens op de schop gegaan. De winkel is toen verplaatst naar een deel van het restaurant, om plaats te maken voor Droomvlucht VR. Bij Droomvlucht VR krijgt één lid van het gezelschap een VR-bril, om plaats te nemen bij een installatie waarmee wind- en geureffecten worden verspreid. De rest van het gezelschap krijgt een headset, waarmee zij in verbinding staat met degene met de VR bril. Vervolgens worden zij door de winkel naar het instapstation geleid, en daar tegelijkertijd de attractie kunnen beleven.

Zou het kunnen dat de winkel en Droomvlucht VR van plek wisselen? In dat geval liggen Droomvlucht VR en het instapstation direct naast elkaar, en hoeft de uitstapper niet helemaal om te lopen om de actiefoto te bekijken. De oude, directe uitgangsroute is dan weer terug in gebruik. Het enige vreemde van die situatie is dan de ligging van de toiletgroep van de Gulden Gaarden: tussen het winkeltje en Droomvlucht VR.

De Efteling geeft op hun site aan wanneer attracties in onderhoud gaan. Droomvlucht staat er op dit moment nog niet op, dus we weten nog niet wanneer dit gaat gebeuren.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *