Ook onderhoud aan Elfjes in Droomvlucht

Dit artikel is gepubliceerd op 8 februari 2023, en bevestigd op 23 februari 2023.

Volgens een bericht dat ik op 7 februari 2023 binnen kreeg, zal tijdens het huidige onderhoud aan Droomvlucht ook gewerkt worden aan de elfjes van de attractie.

Het gerucht gaat dat naast o.a. de vervanging van alle verlichting voor LED in Droomvlucht, ook elfjes opgeknapt worden. Er zouden er bovendien een aantal met andere huidskleuren te komen.

Zegknie

De vernieuwing van elfjes is niet door de Efteling aangekondigd. Ook zijn er geen elfjes gezien tijdens het onderhoud, terwijl oplettende bezoekers wel een bloemenzee in de wachtrij konden zien, en vanuit de Pagode kunnen zien hoe onderdelen van de baan via het dak naar binnen gelaten werden.

Er is de afgelopen jaren al vaker aan het uiterlijk van de elfjes gewerkt. Zo hebben ze een tijdje gekleurd haar gekregen. Voordat het huidige onderhoud begon, hadden alle elfjes weer hun oorspronkelijke haarkleur.


Update 23-02-2023:

Op de Efteling Blog is een artikel verschenen over het onderhoud aan Droomvlucht. Een aantal elfjes krijgt inderdaad een ander kleurtje.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *