Spookslot in de Metaverse

Dit gerucht is gepubliceerd op 6 maart 2023, en is het meest recent aangepast op 15 maart 2023.

Volgens een nieuw gerucht, dat ik op 5 maart 2023 binnen kreeg, komt er een virtuele versie van het Spookslot in de Metaverse.

De Efteling is van plan om het Spookslot virtueel herleefbaar te maken in de metaverse. Door middel van een speciale Spookslot NFT te kopen krijg je toegang tot deze digitale omgeving

Germaanse Spook

De Metaverse is een digitale wereld van de makers van Facebook. Dat er een digitale versie van het Spookslot aan komt, was al langer bekend, maar dat die in de Metaverse te beleven zal zijn, nog niet.

Ook op Twitter gaat dit gerucht rond, bijvoorbeeld via Eftelfee.

https://twitter.com/eftelfee/status/1632466579802710016

Update 08-03-2023:

Ik kreeg gisteren een bericht binnen van Sebbo, die op onderzoek is gegaan. Volgens Sebbo komt dit virtuele Spookslot niet in de Metaverse, maar in een soortgelijke omgeving.

he, in het nieuwste gerucht staat er dat het een spookslot Metaverse van Meta/Facebook wordt. Nu ben ik eens in de al beschikbare websites gedoken, maar het lijkt erop dat het hier gaat om een “Hub” van Firefox moederbedrijf Mozilla, https://hubs.mozilla.com/. Een soortgelijk ding maar dan van een ander bedrijf. Dit is onder andere te zien aan het feit dat de privacy policy en terms of use linken naar die van Mozilla (klik maar eens op de links op https://spookslot-metaverse.efteling.com/signin), daarnaast hebben de assets (afbeeldingen, scripts e.d.) ook ‘hub’ in de naam (mocht je de volledige lijst willen: https://spookslot-metaverse-1-assets.spookslot-metaverse-internal.com/). Ik gok dat Metaverse gewoon de interne algemene naam is die ze het ding hebben gegeven, die ze dan wel moeten gaan veranderen.

Sebbo

Ondertussen zijn er ook mensen die denken dat dit een grap voor 1 april zal zijn…


Update 15-03-2023:

De Efteling heeft dit gerucht bevestigd door middel van een video op hun YouTube-kanaal.

YouTube player

Toegang is exclusief voor medewerkers van de Efteling, door middel van een NFT. Er zijn geen plannen om toegang tot deze virtuele attractie te verkopen.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *