Wanneer komt de volgende fase van de Wereld van Sindbad?

Ik kreeg op 1 mei 2023 een bericht binnen via het formulier op de Geruchtenpagina. Het bericht ging over de volgende fase van de Wereld van Sindbad.

Iedere 6 jaar krijgt een grote attractie groot onderhoud. De laatste keer dat Vogel Rok onderhoud had gekregen was in 2018. In 2024 is dat 6 jaar geleden. Dan krijgt Vogel Rok groot onderhoud, maar de Wereld van Sindbad ook. De wachtrij van Vogel Rok, de schildering van de achterwand, het tuintje met de schedel en de uitgang worden vernieuwd. Het Sindbadplein krijgt een brug en water, zoals op de plattegrond die de Efteling gepubliceerd heeft te zien is. Rond Archipel word dan het avonturen pad gebouwd.

Anoniem

Dat iedere grote attractie om de zes jaar groot onderhoud krijgt, weten we. Dat is namelijk verteld in een interview op BNR Nieuwsradio. Dan lijkt het dus aannemelijk dat Vogel Rok volgend jaar groot onderhoud zal krijgen, en meer bij de Wereld van Sindbad getrokken zal worden. Bijvoorbeeld met het water en de boot, die op de ontwerptekeningen te zien zijn.

Ook het avonturenpad dat de bron vermeld staat al op de ontwerptekeningen.

Wordt 2024 niet een te druk jaar, met de opening van het Huyverwoud, Danse Macabre, het Eiland van de Vijf Zintuigen en het Efteling Grand Hotel? We zullen het over ongeveer een jaar weten!


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *