Werkbezoek aan Burgers Zoo

Dit gerucht kwam binnen op 9 februari 2024. Volgens de anonieme bron heeft een team van de Efteling een werkbezoek gebracht aan Burgers Zoo.

Geen idee of het ergens bij past maar vond het toch noemenswaardig, van iemand die ik ken die in Burgers Zoo werk is dat op 08-02-2024 Bas van Rijsbergen, Robert-Jaap Jansen en nog iemand (een vrouw wiens naam hij niet kende) het park hebben bezocht om naar de animatronics te kijken van de diverse dieren van de ijstijd, wat ze precies wilde bekijken is niet duidelijk. Dit past wel met de geruchten van een uitbreiding van noorse mythologie (zoals Fenrir).

Annoniem

In Burgers Zoo was deze winter een evenement over de IJstijd. Hierbij stonden verschillende beelden van dieren uit die tijd in het park, waarvan enkele beelden konden bewegen.

Bas van Rijsbergen en Robert-Jaar Jansen zijn twee ontwerpers van de Efteling. Het komt vaker voor dat ontwerpers een werkbezoek brengen aan andere locaties of parken. Meestal is dat om inspiratie op te doen. Zo is er bijvoorbeeld een bezoek gebracht aan een mijn ter voorbereiding op Baron 1898.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *