Actievideo voor Baron 1898

Dit gerucht is gepubliceerd op 2 december 2022, de meest recente update is geplaatst op 16 augustus 2023

Op 22 november 2022 kreeg ik het volgende gerucht binnen:

De Efteling is van plan om bij Baron 1898 een soort van Rider Cam te installeren. Volgens de verhalen die ik heb gehoord komt er geen camera op het treintje maar wordt de camera langs de baan geïnstalleerd.

Anoniem

Een video als herinnering aan een ritje achtbaan zie je wel vaker, bijvoorbeeld bij Euro-Mir in Europa-Park. Er heeft dan één karretje per trein (of meerdere karretjes per trein) een camera aan boord, waarmee de gezichten van de inzittenden gefilmd worden. Achteraf kun je deze video dan kopen.

Vreemd detail van dit gerucht vind ik dat de camera niet op het treintje, maar langs de baan komt. Op die manier komen de emoties van de inzittenden niet goed op beeld. En dit soort souvenirs gaat juist om die emotie…

Heb jij hier ook iets over gehoord, of heb je een nieuw gerucht? Laat het vooral even weten!


Update 09-01-2023:

Tijdens mijn bezoekje aan de Efteling op 30 december 2022 zag ik nieuwe camera’s rondom de baan hangen. Deze camera’s zijn me niet eerder opgevallen.

Camera bij Baron 1898

Waarschijnlijk gaat het hier gewoon om veiligheidscamera’s, om de bezoekers rondom de baan in de gaten te houden. Het is gevaarlijk om dichtbij de baan te komen, en zo kunnen de medewerkers direct de baan stilzetten in geval van nood.


Update 16-08-2023:

Vandaag heeft de Efteling een nieuwe, verborgen video op YouTube gepubliceerd.

YouTube player

Dit gerucht is dus bevestigd!

Ik heb nog geen actievideo’s voorbij zien komen, maar als je deze reclame ziet kun je verwachten dat er in ieder geval een video van buiten het treintje gemaakt wordt bij het hoogtepunt van de attractie: het momentje stilstaan boven de tunnel.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *