Opnames bij Max & Moritz

Ik kreeg op 24 juli 2023 een nieuw gerucht binnen:

Vandaag is in het park een filmploeg gespot van Fabel Film, welke bekend staat als producent van diverse campagnes die de Efteling heeft gedaan / doet uit recente jaren.

In de middag liepen we langs Max & Moritz alwaar 2 vrouwelijke Efteling Medewerkers (kantoor) een man met 2 kinderen begroette, welke vertelde “wij zijn hier voor de opnames van de Max en Moritz aflevering”.

Dit rijst de vraag, was de producent in de Efteling voor opnames rondom Max & Moritz, en komt er een serie over het verhaal van Max & Moritz?

Stefan

“De Max en Moritz aflevering”, dat klinkt als één aflevering van een groter geheel. Zelf denk ik niet dat er een nieuwe serie over Max en Moritz komt, als ik de bron zo lees.

Op de site van het genoemde Fabel Film zie ik dat ze aan drie projecten gewerkt hebben: de aankondiging van de feestelijkheden rondom het zeventigjarig bestaan, een video over duurzaamheid en een reclame voor de zomeravonden in de Efteling.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *