Bedieningsrestaurant Panorama wordt La Place

Meest recente update: 06-01-2023

Volgens een anonieme bron zal niet alleen het zelfbedieningsgedeelte van Panorama veranderen in La Place, maar ook het bedieningsgedeelte.

Bediening panorama gaat dicht en wordt la place in januari

Anoniem

Volgens deze anonieme bron wordt in januari 2023 het restaurant getransformeerd.


Update 09-11-2022:

Een bron op Twitter geeft aan dat er al een aantal mensen aan tafel hebben gezeten in het huidige La Place gedeelte van Panorama.

https://twitter.com/SnaarP/status/1590098955781955585
Tweet van SnaarP

Daarnaast kreeg ik, ook via Twitter, via een anonieme bron een bevestiging.

Ik kan jammer maar helaas je gerucht van Panorama bevestigen. Afgelopen zomer heb ik hier meerdere keren gestaan en is ons als medewerkers vertelt dat Panorama dicht gaat en over wordt genomen door La Place. Wanneer dit is geen idee dat hebben ze ons zelf nog niet eens duidelijk gemaakt. Maar het team van Panorama is al afscheid aan het nemen. Er zijn een hoop junioren die al weg zij gegaan bij Panorama en naar een andere restaurant zijn gegaan of zelfs helemaal is gestopt. Ik hoop dat je hier wat aan hebt.

Anoniem

Er is dus nog geen datum bekend gemaakt. Het is afwachten tot de Efteling hier zelf meer informatie over geeft!


Update 25-11-2022:

Ik kreeg dit bericht binnen via een DM op Twitter.

Wat betreft dat gerucht over Panorama. Een klasgenootje van mij werk bij La Place in de Efteling en vertelde pas ook dat La Place het a la carte deel gaat overnemen. Volgens mij zou La Place het pand opknappen, maar zou er later door de Efteling wel iets met de buitenkant gedaan worden. De historische waarde van het pand maakt dit lastig

Anonieme bron op Twitter

Zou de Efteling het pand in de sfeer van de Wereld van Sindbad willen laten passen? Volgens het originele bericht weten we over twee maanden meer!


Update 28-11-2022:

De bron van deze update heeft meer info:

Panorama A la Carté gaat 8 Januari dicht.

Het word omgebouwd in thema van Wereld van Sindbad.
Het zal ongeveer in April weer openen.

Dit heb ik tijdens mijn bezoekje gehoord van een paar medewerkers.

Anoniem

De oorspronkelijke bron had het ook al over januari, maar we hebben nu ook een periode waarin de heropening gepland wordt. Dat het restaurant bij de Wereld van Sindbad betrokken gaat worden, is te verwachten. De vernieuwing van Monsieur Cannibale en het Avonturendoolhof is immers met de wens om iets met Panorama te doen begonnen!


Update 12-12-2022:

Op zondag 11 december heeft pretparknieuwssite Looopings een artikel geplaatst. Ook zij melden dat La Place het bediende gedeelte van Panorama over gaat nemen. Begin 2023 wordt dit horecapunt aangepakt. Volgens Looopings wil de Efteling nog niets zeggen over de vernieuwing, maar heeft La Place de komst bevestigd. Totdat ook de Efteling dit gerucht bevestigd, blijft het staan.


Update 19-12-2022:

Ik kreeg op 12 december een bericht van een anonieme bron binnen:

Van medewerkers heb ík vernomen dat Panorama a la carte La Place word. dit is nu ook bekend gemaakt door Looopings. Dat is niet het enigste dat veranderd. Tijdens de verbouwing word het korfje bij Panorama getrokken, dat dan nog wel bij de Efteling blijft horen, alleen dan met een andere naam. Het Kleuterhof krijgt ook een verbouwing zodat het beter bij het vernieuwde Panorama/La Place hoort.

Anoniem

Deze transformatie zal dus niet alleen om Panorama Bedieningsrestaurant gaan, maar ook over het Kleuterhof en het Korfje. Dat is wel een beetje vreemd, omdat het dan gaat om werkzaamheden aan beide kanten van de huidige La Place. Aan de andere kant is het, tegen de tijd dat het af is, wel één geheel.


Update 06-01-2023:

De Efteling heeft vandaag een artikel op hun blog geplaatst. Hierin staat dat het restaurant inderdaad vanaf 9 januari tot en met medio april gesloten blijft, om te heropenen als La Place.
Het gehele gebouw is die tijd gesloten, inclusief de toiletten bij het Kleuterhof.
Het nieuwe Panorama krijgt een nieuwe naam, en La Place neemt het hele gebouw over. Met kleuren en stijlelementen wordt het gebouw bij de Wereld van Sindbad getrokken.
Zondag 8 januari is de laatste dag dat het huidige Panorama geopend zal zijn.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *