Uitbreiding Bouwmeester Big

Volgens Joey, die op 29 december 2022 dit gerucht instuurde via het onderstaande formulier, komen er twee projecten met Bouwmeester Big aan!

Ik hoorde in het personeelsrestaurant een gesprek tussen verschillende kantoormedewerkers over het uitbreiden van het Bouwmeester Big thema. Zo zijn er plannen om de Oude Tufferbaan te herthematiseren met Bouwmeester Big. Ook een idee over een webserie voor YouTube waarin er komend jaar op de verschillende bouwplaatsen verslag wordt gedaan kwam ter sprake. Helaas was zat mijn pauze er toen op en moest ik weer weg. Wat me opviel is dat de plannen voor de Oude Tufferbaan vrij serieus klonken.

Joey

Het gaat dus om twee projecten: een herthematisering voor de Oude Tufferbaan, en een nieuwe YouTubeserie.

Het eerste project lijkt mij onwaarschijnlijk: de Oude Tufferbaan heeft in 2019 een grote renovatie gehad. Het ritsysteem en de voertuigen zijn toen vervangen. Ook is er toen nieuwe decoratie aangebracht. Sindsdien kun je toeteren naar allerlei dieren en een vogelverschrikker, waarna er door deze dieren en vogelverschrikker wordt gereageerd. Ik denk niet dat Bouwmeester Big in dit thema past, of hoe dit nieuwe thema kan reageren op het getoeter.

Ik denk dat het tweede project realistischer is. Er zijn op dit moment, en in de toekomst, genoeg bouwplaatsen te zien. Door aan de video’s een figuur toe te voegen, kunnen deze bouwprojecten een rode draad krijgen voor een eigen serie.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *