De oude wachtrij van Vogel Rok

Volgens dit bericht zal de oude wachtrij van Vogel Rok misschien weer gebruikt gaan worden.

Ik heb laatst van twee medewerkers gehoord, dat er gedacht wordt om de oude Vogelrok wachtrij weer te gaan gebruiken.
Ik heb alleen gehoord dat dit verteld zou zijn tijdens de rondleiding die medewerkers hadden gekregen door het gebouw. Helaas hebben ze niks kunnen horen wat er dan veranderd zal worden, maar het zou zomaar iets kunnen zijn met het evacueren uit de wachtrij is tegen mij gezegd.

Anoniempje

Het is niet bekend welke ruimte er met ‘de oude wachtrij’ bedoeld wordt. De eerste jaren van Vogel Rok had de attractie een behoorlijk lange meandering. Zo was er een grote wachtzaal aan het begin van de wachtrij, ging de wachtrij door een kelder heen en was er zelfs een raam met uitzicht op de baan. Veel mensen hopen dat het uitzicht ooit terug zal keren.
Misschien in fase 2 van de Wereld van Sindbad?


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *