De Soete Inval krijgt een vernieuwd interieur

Volgens deze bron, die een bericht stuurde via een DM op X, zal de Soete Inval een vernieuwd interieur krijgen.

Het interieur van ‘de Soete inval’ word aangepast naar ontwerp van Bas van Rijsbergen. Het naambord krijgt nog het embeem wat nu op ’t korfje te zien is, en het korfje krijgt dan ook een nieuw naambord.

De Leakende Hollander

De snoepwinkel heeft het afgelopen jaar onderhoud gehad. Er werd gewerkt aan de buitenkant van het gebouw, en er is een nieuwe airco geplaatst. Aan de binnenkant is toen niets veranderd, maar volgens dit gerucht gaat daar verandering in komen!

Ook de borden, die recent zijn teruggekeerd na het onderhoud, worden dus aangepast. Het oude embleem van ’t Korfje, in de speeltuin Kleuterhof, komt hier. ’t Korfje krijgt een nieuw naambord.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *