Entertainment Zomer Efteling 2024

Elke zomer is er extra entertainment in de Efteling. Zo is er al een aantal jaar een grote Elfenschommel te vinden in Marerijk, wordt in Reizenrijk een Zomerstrand opgebouwd, is er muzikaal entertainment bij Max en Moritz en loopt Djinn van Fata Morgana op het plein.

Ook zijn er elk jaar veranderingen, maar welke zijn dat dit jaar?

Volgens Wessel Wit van Looopings, die in afleveringen 279 en 278 van de podcast Themetalk te horen was als invalpresentator, komt er een nieuwe show op het Python Podium. Men was niet tevreden over de SterkStaaltjeStaalkrachtShow.

Daarnaast ontving ik een bericht van Eftelinsider via het formulier onderin:

Deze zomer keren een aantal acts van vorig jaar terug. Echter zullen er dit jaar ook een aantal nieuwe acts komen. Ik heb er 2 kunnen opvangen.

  1. Python Pietje zal bij de Python te vinden zijn als karakter. Wat er gaat gebeuren is mij nog onduidelijk.
  2. In het sprookjesbostheater zal de show een avond met wolf terug keren. Deze show is bekend van het Negen Pleinen Festijn
Eftelinsider

Veel veranderingen in Ruigrijk dus, en dit jaar doet het Sprookjesbos voor het eerst mee sinds het Negen Pleinen Festijn opgehouden is.

Van Een Avond met Wolf bestaan twee versies: eentje waarin Wolf zijn kant van het sprookje van Roodkapje vertelt, en eentje waarin het publiek moet kiezen wie de zangkampioen is, met Wolf als presentator. Beide shows zijn tijdens het Negen Pleinen Festijn gespeeld. Het is dan ook niet duidelijk om welke show het gaat.

YouTube player
Een Avond met Wolf: Het échte verhaal
YouTube player
Een Avond met Wolf: Zangkampioen

Welke veranderingen verwacht jij dit jaar?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *