De terugkeer van het Ballonnenvrouwtje!

Dit gerucht is gepubliceerd op 17 mei 2023, en deels bevestigd op 19 november 2023.

Bij de heropening van het Anton Pieck Plein was er een opmerkelijk personage aanwezig: het Ballonnenvrouwtje. Volgens de Efteling was dit een eenmalige vertoning, maar dit gerucht zegt iets anders:

Deze zomer zal het ballonnenvrouwtje die bij de heropening van het Anton Pieck Plein was er weer zijn als entertainment. Hoe ik hieraan kom? dat wist iemand van de mensen die de kleding maken voor de Efteling te vertellen.

Sandertje450

Dit gerucht is ingestuurd op 27 april 2023.

Het zomerprogramma van de Efteling is vandaag bekend gemaakt, en het Ballonnenvrouwtje staat er niet in. Zou dit een verrassing zijn, en komen er meer losse personages in de zomer? Over een paar maanden weten we het!


Update 19-11-2023:

Hoewel niet het volledige gerucht klopt, is het hoofdgedeelte waar: het ballonnenvrouwtje is vandaag opgedoken op het Anton Pieckplein. Vandaag is een blokdag voor abonnementhouders, omdat er een groot bedrijf in het park is. Op dat soort dagen loopt vaker onaangekondigd entertainment rond, waaronder vandaag dus het Ballonnenvrouwtje.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *