Fase 2 van het Anton Pieck Plein!

Ik kreeg op 7 april 2023 een nieuw gerucht binnen via het formulier op de Geruchtenpagina. In dit gerucht wordt gesproken over een uitbereiding van het Anton Pieck Plein.

Het verlaten stukje Anton Pieckplein krijgt een upgrade. Nu liggen drie plannen op tafel. Het is nog niet duidelijk welk plan gekozen word. Daarom hebben ze in het blog bericht niks over de uitbreiding gezegd.
Plan 1: Het verlate stukje word bij het Anton Pieckplein getrokken met een mini darkride en een nieuw rijtje huisjes.
Plan 2: Het verlate stukje word bij het Lavenlaar getrokken met een infill attractie en een nieuw horecapunt.
Plan 3: Het verlaten stukje word opgedeeld tussen een stukje Lavenlaar en een stukje Anton Pieckplein. Het Lavenlaar krijgt een extra huisje en horecapunt. Het Anton Pieckplein krijgt een nieuw rijtje huisjes met daarbinnen een molen.

Pardoes

Het gaat dus om het stukje achteraan het Anton Pieck Plein. Op dit moment is daar niet veel te beleven: er is een rookzone, een kleine speeltuin en vooral veel rust.

We weten verder nog niets, bijvoorbeeld over ritsystemen, of attractietypes.

Op dit moment wordt er gewerkt aan een vernieuwing van dit mooie plein. Op 19 april wordt het Anton Pieck Plein feestelijk heropend. Er is vanaf dan een nieuwe tentoonstelling in het Efteling Museum, er verschijnt een nieuwe put, de antieke Fietsenmolen keert terug naar het plein, een viertal apen komt naar de Kleine Zweef en het Poppentheater zal weer een show krijgen. Ook krijgt het plein meer groen. Is deze heropening het ideale moment om meer bekend te maken over fase 2 van het Anton Pieck Plein?

Mijn voorkeur gaat naar plan 1. Darkrides zijn altijd welkom, hoe klein dan ook. Welk plan verwelkom jij?


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *