Het interieur van Efteling Grand Hotel

Op 10 augustus 2023 kreeg ik een bericht binnen van Germaanse Spook. Deze bron wist te vertellen hoe de kamers en de lobby eruit zullen zien!

Hoewel de Efteling de grote, statige buitengevels van het Grand Hotel vol trots presenteert, zwijgen ze tot nu toe over de binnenkant. Wij kunnen alvast een indruk geven van de lobby en de kamerindeling.

De lobby zal een rijkelijke uitstraling krijgen. Bordeaux-rode houten wanden en mint-groenen behang en kozijnen en bogen vormen de basis voor het gehele interieur. De vloer is bedekt met zwart-witte ruitvormige tegels. In één van de torens van de lobby, die zich aan de linkerkant van het hotel bevind, vinden we een grote wenteltrap, waar in het midden een lange huls met bollampen in het midden. Hier in zien we onderdelen van uurwerken en sleutels vinden. Onder de overloop van de eerste verdieping vinden we op de begane grond 2 grote boekenkasten die in de muur zijn verwerkt.

De lift is vormgegeven met Goudkleurige houten trimmen en nogmaals mint-groen behang. De knoppenkast heeft de vorm van een halve cirkel en deze brengt je naar 1 van de 7 verdiepingen.

Een groot aantal kamers in de wanden aan de voor- en achterkant zullen uit 4 soorten bestaan. Deze corresponderen met het uitzicht die je vanuit de kamer zal hebben. Ook herkennen we de kleuren van de blikvangers in het kamer interieur. Deze betreffen:
-Huis van de Vijf Zintuigen: Goud
-Fata Morgana: Blauw
-Pardoes Promenade: Rood
-Sprookjesbos: Groen
Deze kamers zijn op hun kleuren en uitzicht na identiek. Je komt binnen in een halletje met een kapstok. Daarna kom je in de slaapkamer die doet denken aan de Comfort kamers van het originele hotel, met een groot 2 persoonsbed tegen de muur met daar tegenover een bureautje en een TV. Aan de rechterkant naast de hal vinden we het toilet en de badkamer. Aan de achterkant vinden we een groot raam en eventueel een deur naar het balkon met jouw uitzicht op het park.

Germaanse Spook

Het klinkt goed, maar zal dit waar zijn? Laat het weten in de reacties hieronder!


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *