Zes Zwanen zonder zijkant

Dit gerucht is gepubliceerd op 28 oktober 2022, en is het meest recent geüpdatet op 4 juli 2024.

Volgens een gerucht dat ik op 12 oktober 2022 binnenkreeg via een DM op X, zullen de rechtervleugels van de Zes Zwanen in het Sprookjesbos niet meer terugkeren.

Hoorde laatst dat het blijkbaar niet terug wordt gebracht zoals vroeger omdat het voor de medewerkers te belastend was om elke keer te bukken. Geen idee wat er van klopt.

Anoniem

Deze vleugels zijn ooit verwijderd, om de hygiëne te waarborgen tijdens Coronatijd.


Update 22-03-2023:

De Efteling heeft hierover getweet:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Bericht Efteling

De Efteling geeft aan dat de vleugels van de zwanen terugkomen, maar dat er eerst wordt gewerkt om het openen en sluiten van de vleugels minder arbeidsintensief te maken.


Update 30-11-2023:

Op 15 november 2023 kreeg ik een bericht binnen via het formulier onderaan deze pagina. Hierin werd verteld dat ook Sander de Bruijn, ontwerper van de Efteling, aangeeft dat de vleugels terug zullen komen.

Na verschillende verhalen te hebben gelezen over de vleugels zag ik een foto op instagram voorbij komen van de zes zwanen op het instagram account van Sander de Bruijn. Hierop vroeg ik of de vleugels terug kwamen. Ik kreeg vervolgens hierop antwoord via een PB bericht van Sander met ‘Jazeker’

Luca

Wanneer dat zal zijn, blijft een raadsel.


Update 04-07-2024:

Een oplettende Eftelingbezoeker ontdekte een nieuwe vleugel:

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Bericht op X met foto’s van een nieuwe vleugel

Op deze foto’s van ROJApers op X zie je een nieuw model vleugel. De vleugel lijkt lager te zijn. Laag genoeg, om niet geopend te hoeven worden?


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *