Hoe laat begint Aquanura?

De perfecte afsluiter van een dagje Efteling is natuurlijk de sensationele watershow Aquanura. Hiervoor moet je natuurlijk wel weten hoe laat de voorstelling begint, anders sta je te laat aan de rand van de vijver.  Meestal is dat een kwartier na sluitingstijd, maar niet altijd!

Er zijn een aantal manieren om erachter te komen hoe laat Aquanura begint. We beginnen met de manieren die je vóór je bezoek kunt proberen, en daarna de manieren in het park zelf. 

De eerste manier is via de Efteling App. Als je deze gedownload en geïnstalleerd hebt, kun je de app openen op de smartphone. Wanneer je op de dag van je bezoek op de plattegrond Aquanura aanraakt, komen de tijden in beeld. Daarnaast zie je hier welke voorstelling speelt. 

De tweede manier gaat ook via de Efteling app, maar dan anders. Als je onderin twee keer Shows aanklikt, zie je alle shows die op de huidige datum te zien zijn verschijnen. Tik hier op Aquanura, en je ziet de tijden en de naam van de voorstelling. 

Deze twee manieren zijn vanuit thuis te doen. Je ziet gelijk hoe laat de show is, en welke voorstelling speelt. Het is zelfs mogelijk om de app een waarschuwing te laten geven, zodat je zeker niet vergeet om naar de vijver te gaan. De volgende manieren kun je pas ín het park doen, en geven je geen waarschuwing voor de show begint. 

Tussen het Dwarrelplein en de Pardoes Promenade, bij de eerste spoorwegovergang die je in het park tegen komt, staat het grote showtijdenbord. Op dit bord komen omstebeurt alle shows die het park op de huidige datum te bieden heeft. Dit wordt steeds getoond in vier talen: Nederlands, Engels, Duits en Frans. Er staat ook bij hoe laat de show zijn. 

Verder op de Pardoes Promenade, ter hoogte van het Spookslot, staat een grote plattegrond van de Efteling. Naast de plattegrond vind je schermen met de attracties met bijbehorende wachttijden, en de shows met de tijden. 

Op het Ton van de Venplein vind je een soortgelijke plek: een plattegrond met wachttijden en showtijden. 

Op deze plekken vind je de meest recente showtijden. Hierdoor kom je nooit te laat bij Aquanura!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *