Kun je de rit van Danse Macabre bezichtigen?

Het volgende gerucht komt van een bron die anoniem wil blijven.

Danse Macabre krijgt de mogelijkheid tot kijken. Na de wachtrij kun je naar een ruimte die naast de attractie ligt. Door een venster kan de bezoeker naar de attractie kijken, maar omdat de ruiten maar één kant op werken, kan de bezoeker in het ritsysteem niet de kijkende bezoeker zien.

Vanuit het ritsysteem ziet het venster eruit als een spiegel, waarop geprojecteerd gaat worden.

Anonieme bron

Mijn bron leek niet zeker van zijn zaak, maar gezien de Efteling heeft aangegeven dat de wachtrij rolstoeltoegankelijk gaat worden maar de attractie niet, weten we dat er íets moet zijn. Ook is er aangegeven dat de attractie voor die bezoekers op een andere manier te beleven gaat zijn. In welke vorm dat zal zijn, is niet bekend. Wel heeft de Efteling het volgende aangegeven: “Er is een zeer passend alternatief beschikbaar, waarbij alle zintuigen worden geprikkeld door wind-, geluids- en lichteffecten, zodat bezoekers na de beleving ervaringen kunnen delen.”

Bij Baron 1898 kun je de wachtrij en de voorshows meemaken, en door bij de ingang van het gebouw te vragen naar een “kompel bovengronds” hoef je niet zelf de rit in. Droomvlucht heeft een VR-ervaring, en in Villa Volta is een speciale filmruimte ingericht.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *