De Schans van Te Land, Ter Zee en In De Lucht

Dit gerucht is gepubliceerd op 18 mei 2024, en de meest recente update is geplaatst op 22 mei 2024.

Volgens de podcast Tina’s TV Update zal de schans van Te Land, Ter Zee en in de Lucht een vaste plek krijgen in de Efteling. Dit hoorde ik via X.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

Post op X over de schans van Te Land, Ter Zee en in de Lucht

Om welke aflevering het precies gaat, weet ik niet. Ik heb dus ook niet geluisterd naar het fragment. Wel denk ik dat er een kern van waarheid in dit gerucht kan zitten: wellicht zal de schans niet altijd opgebouwd zijn, maar is de fundering blijvend, waardoor een schans binnen enkele dagen opgebouwd kan worden voor een nieuw seizoen.


Update 22-05-2024:

Het gaat op de podcast Tina’s TV Update. Ik weet nog steeds niet welke aflevering het precies was, maar blijkbaar is er verteld dat het programma vier tot vijf jaar in de Efteling opgenomen gaat worden.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *