Nieuw boek over de Wereld van de Efteling

Dit gerucht ontving ik op 8 februari. Het gaat over een nieuw boek.

Ik hoor via een vriend die bij De Efteling werkt wel eens wat nieuwtjes over de Efteling, en nu heb ik gehoord dat er een gloednieuw Efteling boek gaat uitkomen. Het is geen informatieboek of iets dergelijks maar echt een verhaal. De hoofdpersonen zullen reizen door verschillende verhalen en sprookjes van de Efteling. Het verhaal is gebaseerd op het Pardoes Legendaruim rondom Symbolica. Er zullen meerdere attracties, verhalen en sprookjes in het boek voorkomen, zoals Baron 1898 en Droomvlucht. Binnenkort komt er meer info over.

Miraculus

Een nieuw boek dus, waarin de verhalen die in de Efteling te vinden zijn langskomen. Wie zou de schrijver worden?

Volgens de podcast Kleine Boodschap (aflevering 302, rond 1:10:00) laat Paul van Loon doorschemeren dat hij aan een nieuw boek voor de Efteling werkt, al kan dat ook voor het boek over Danse Macabre zijn… Of gaan deze twee geruchten over hetzelfde boek?


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *