Nieuwe souvenirlijn voor Vogel Rok!

Volgens een gerucht dat ik op 18 april 2023 ontving, komt er een nieuwe souvenirlijn voor Vogel Rok, de achtbaan naast Carnaval Festival.

Er gaat momenteel een gerucht rond dat de Efteling van plan is om een ​​nieuwe souvenirlijn te lanceren rond de populaire attractie Vogel Rok. Het gerucht gaat dat de nieuwe souvenirlijn een breed aanbod zal hebben, van T-shirts en petjes tot unieke verzamelobjecten en limited edition-items, met afbeeldingen van de iconische vogel en andere kenmerken van de attractie. Dit gerucht lijkt realistisch, gezien de populariteit van Vogel Rok onder bezoekers van de Efteling.

VogelRokje

Afgelopen jaar zijn er al verschillende souvenirs, waaronder t-shirts en petten, van de Eftelingachtbanen verschenen. Ook Vogel Rok hoorde bij die souvenirlijn.

Om welke overige souvenirs het gaat, is nog niet bekend.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *