Sprookje 2023

Dit gerucht is geplaatst op 28 december 2022, en is ontkracht op 8 december 2023.

Dit bericht kreeg ik op 26 december 2022 binnen via het formulier onderin:

In een interview van Bart Baan werd er door Fons Jurgens gezegd dat het Lelijke Eendje zijn favoriete sprookje is. Hij zij ook dat er achter de schermen aan het sprookje gewerkt word. Het word een klein sprookje aan de rand van het bos aan het Grand Hotel kant. Het moet openen in 2023.

Anoniem

Volgens deze bron zal het volgende sprookje in het Sprookjesbos het Lelijke Eendje worden. Het wordt een klein sprookje, wat te verwachten valt als het inderdaad opent in 2023. Er zijn in die hoek nog geen werkzaamheden gesignaleerd en er zijn nog geen omgevingsvergunningen aangevraagd. Er ligt wel een vijver: die van de vis van Pinokkio. Zou van deze vijver gebruik gemaakt gaan worden?

Als iemand het interview op het YouTubekanaal van Bart Baan weet te vinden, zet het dan gerust in de reacties onder dit bericht!


Update 29-12-2022:

Inmiddels heeft iemand inderdaad het interview in de reacties gezet. Je vind het interview hier:

YouTube player
Interview Fons Jurgens

Op het moment dat het interview werd opgenomen, lagen de plannen dus al klaar, maar was er nog geen datum.

Daarnaast kreeg ik een bericht, wederom van een anonieme bron:

Hey, tbv “Sprookje 2023”, dit gaat om een interview van ruim een jaar geleden.
Fans Jurgens zegt hierin dat het sprookje klaarligt bij een van de ontwerpers, en nog niet op de planning staat. Ik verwacht eigenlijk dat deze pas tegen 2025 of 2026 opengaat, als dit al het geval is.

Anoniem

Bij dit bericht werd hetzelfde filmpje vermeld. Ik verwacht zelf ook niet dat dit sprookje, als het al komt, in 2023 geopend zal worden, maar wie weet worden we verrast…


Update 08-12-2023:

Ik denk niet dat dit jaar nog een nieuw sprookje zal openen.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Een gedachte over “Sprookje 2023

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *