Vliegende Hollander: de Film!

Ik kreeg op 2 april 2023 een reactie op een video die ik op mijn YouTubekanaal gezet heb. Hierin wordt gesproken over een Vliegende Hollander film, geproduceerd door de Efteling.

Afgelopen week hoorde ik op het media Park via iemand die film maquettes maakt nog dat er een Efteling Vliegende Hollander film gemaakt gaat worden met Tygo Gernandt en Vajen van den Bosch. Weet jij hier meer van toevallig of kan jij dit verder uitzoeken?

Mr-Simog (YouTube)

Ik heb hier verder niets over gehoord. Misschien weet iemand anders meer?


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *