Vogel Rok wordt een VR Experience

Ik kreeg op 9 en 10 mei 2022 twee geruchten binnen, die hetzelfde inhouden. Ze gaan over de attractie Vogel Rok, die waarschijnlijk aangepast gaat worden tijdens de tweede fase van de Wereld van Sindbad.

Dit is het eerste gerucht, van 9 mei:

Ik wil graag anoniem blijven maar ik werk in het Raveleijn gebouw en kan het volgende delen; VogelRok gaat een VR experience worden en de oude wachtrij zal gedeeltelijk weer hergebruikt worden als wachtrij. De v en de r in de naam zullen dus ook duidelijker worden in het logo.

Meneer Anoniem

Vervolgens kreeg ik dit bericht op 10 mei:

Hey, ik werk in het Reizenrijk en wil graag anoniem blijven. Ik hoorde gisteren dat ze van plan zijn om van VogelRok een VR coaster te maken tijdens Fase 2.

De Heer Anoniem

Toevallig genoeg zijn beide bronnen werknemers van de Efteling, al werken ze in twee verschillende rijken. Beide bronnen hebben bijna dezelfde naam opgegeven, en allebei schrijven ze de naam van de attractie verkeerd.

Persoonlijk geloof ik dit gerucht niet, en hoop ik dat het niet klopt, maar wie weet is het waar…


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *