Wonderlijke Dromen

Dit gerucht is gepubliceerd op 6 september 2023, en is bevestigd op 7 november 2023.

Ik kreeg op 15 juni een nieuw gerucht binnen. Dit keer over de verblijfslocaties van de Efteling!

De Efteling komt met een nieuwe verblijfscampagne onder de noemer “Wonderlijke Dromen”.
Het start met een reeks walktrough video’s van de verschillende verblijfslocaties op de socials van de Efteling, gevolgd door een serie posts met foto’s, dit alles opbouwend naar een winactie voor de “Wonderlijke Droomnacht” (een Slaapfeestje).
Dit alles bouwt op voor een aankondiging van een nieuwe Droomvlucht Suite & vernieuwde Koningssuite.

De Leakende Hollander

Dus een tweetal vernieuwde suites: de Koningssuite wordt vernieuwd en er komt een Droomvluchtsuite. Ook komt er een reclamecampagne met winactie.

Dat de kamers van het Efteling Hotel vernieuwd worden, is niets nieuws. Dat gebeurt om de zoveel tijd. De Droomvluchtsuite en de reclamecampagne Wonderlijke Dromen zijn nog niet aangekondigd.


Update 06-09-2023:

De Efteling heeft een bericht geplaatst op de verschillende Social Media-kanalen. Hierin zie je een walktrough-video van één van de verblijfslocaties.

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.

We hebben nu dus een aankondiging voor een aankondiging, wat best weleens zou kunnen gaan over een Droomvlucht-suite in het Efteling Hotel!


Update 7-11-2023:

De Droomvlucht Suite is aangekondigd, en is vanaf 22 december beschikbaar. Daarnaast staat op de blog dat ook de Koningssuite wordt vernieuwd, zoals hier al te lezen was!

Click here to display content from Twitter.
Learn more in Twitter’s privacy policy.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *