Aquaduze

Volgens deze anonieme bron komt er een nieuwe film.

Anonieme bronnen van efteling ingenieur hebben verteld, dat er een nieuwe film, begin 2024 aankomt, de film aquaduze wordt een zielige maar ook kindvriendelijke film, het gaat over een vis die de zee gaat ontdekken totdat er anderen vissen pestgedrag gaan tonen, de vis gaat het LAND op en dat beloofd wat

Anoniem

Er staat niet in wat de film met de Efteling te maken heeft. Speelt Aquaduze zich af in één van de wateren van de Efteling? Gaat de Efteling deze film produceren?

Of komt Aquaduze in een filmtheater van de Efteling? Bijvoorbeeld als vervanger van Fabula, of als een tweede film in de Fabula-filmzaal. Het kan ook zijn dat Aquaduze in een nieuwe filmzaal komt, bijvoorbeeld achter de Python

Eén ding is zeker: het perfecte moment om een film over pesten aan te kondigen, is wanneer antipestcampagnes volop in het nieuws zijn. Bijvoorbeeld de antipestcampagne Stip it van Ketnet en NPO Zapp, die duurt tot en met 18 februari 2023.


Lees hier meer geruchten van deze bron(nen) of over dit onderwerp:

Nieuwe geruchten?

Heb jij meer geruchten? Laat mij dat dan weten, dan voeg ik het gerucht toe! Dit kan ook anoniem.

Nieuwe geruchten hoeven niet groots te zijn. Natuurlijk zijn geruchten over nieuwe attracties en dergelijke welkom, maar ook geruchten over kleine dingen, zoals nieuw entertainment, hebben een plek op deze pagina.

Let op: Onze redactie bekijkt bij elk gerucht of er plaats is op de Geruchtenpagina. Geruchten waarvan een grote kans is dat iemand onzin aan het bedenken is, komen niet online!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *