Blog Jaaroverzicht 2021

Dit jaar begon deze site. In eerste instantie met alleen een blog, maar al snel kwamen er pagina’s bij met praktische informatie over de Efteling en natuurlijk de toekomst van de Efteling.

April

In april plaatste ik mijn eerst bericht op deze blog. Ook schreef ik over het Efteling Fieldlab Experiment, dat uiteindelijk niet door is gegaan. Ik schreef ook een artikel over coronatijd in de Efteling.

Mei

In mei begon ik met het plaatsen van weekupdates. Het was even uitzoeken hoe ik deze updates het best vorm kon geven. De eerste artikelen waren geschreven als een rondje door het park, later pas beschreef ik welk rondje ik door de Efteling gelopen heb.

Augustus

Normaal gesproken is in augustus de Brabantsedag. Helaas ging dat dit jaar wéér niet door. Daarom blikte ik in augustus elke week terug op een Brabantsedag door middel van een lijst met winnende groepen, en de filmpjes die ik van die groepen gemaakt heb.

Augustus was ook de maand dat de Efteling experimenteerde met de Virtuele wachtrij. Mijn artikel over mijn ervaringen met dat systeem is nog steeds één van mijn best gelezen artikelen.

September

In september zijn we naar een tentoonstelling geweest over dinosaurussen: World of Dinos in de Brabanthallen in Den Bosch.

Oktober

Deze maand kreeg ik een mailtje: ik had kaartjes voor het Markiezenhof in Bergen op Zoom gewonnen. We hebben daar dus een bezoekje gebracht.

In oktober verscheen ook een artikel over grappige uitspraken uit de Efteling. Het is de bedoeling dat hier een vervolg op komt, dus laat de grappige uitspraken maar komen!

November

Eind oktober zijn we met de hele familie naar Disneyland Parijs geweest. Het bezoek was tijdens Halloween. In november kwam het artikel over dit bezoek.

Ik heb ook een bericht geschreven over hoe het Dwarrelplein er mogelijk uit komt te zien als het nieuwe hotel er is. Mogelijk het begin van een nieuwe serie?

December

Begin december was Bäckerei Krümel voor het eerst geopend, en wij waren erbij.

Na dat eerste bezoek aan Bäckerei Krümel ging helaas de Efteling dicht. Daarna ben ik niet meer in de Efteling geweest, maar er zijn nog genoeg updates geweest van de Geruchtenpagina. Het park is gesloten, maar fans zijn niet te stoppen!

Ook liet de Efteling alvast een voorproefje zien van het feestjaar 2022. Het belooft een leuk jaar te worden, met nieuwe attracties, een tijdelijk sprookje en feestelijke activiteiten! Als het park open mag, tenminste…

Welk moment van 2021 ligt nog vers in jouw geheugen? Laat het weten in de reacties hieronder!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *