Efteling Oud & Nieuw Feest

Meest recente update: 24-11-2023

De Efteling gaat knallend het jaar uit!

Het Efteling Oud & Nieuw Feest is dit jaar op 31 december 2023, van 19.00 tot 1.00.

De kaartverkoop van het Oud & Nieuw is inmiddels geopend.

Een feestelijke avond

Op 31 december 2021 is de Efteling in de avond speciaal geopend voor het Oud & Nieuw Feest. Van 19.00 tot 1.00 is er extra veel entertainment te vinden, en de attracties zijn natuurlijk ook geopend tot 1.00. Op verschillende plekken in het park staan grote schermen, met ieder uur een nieuwe Eftelingse klok. Om 0.00 is er een grote vuurwerkshow bij de Siervijver, om het nieuwe jaar in te luiden! Deze vuurwerkshow heeft een nieuwe medley van Eftelingmuziek, en laserstralen.

Vanaf begin november 2023 zijn de kaarten voor dit evenement te koop op de Eftelingsite. Een kaartje kost €52 euro per persoon, maar als abonnementhouder krijg je 25% korting. Bij de prijs is een glaasje bubbels, een oliebol en parkeren inbegrepen. Als je deze feestavond in één van de hotels of bungalowparken van de Efteling slaapt, dan is het Oud & Nieuw Feest inbegrepen.

Entertainment tijdens Efteling Oud & Nieuw feest

Tussen 23.00 en 1.00 is er extra entertainment in de Efteling. Dit entertainment bestaat uit de Efteling Sleuteliers en de Harmonie van Drie bij het Huis van de Vijf Zintuigen, en verschillende Eftelingbewoners zoals Bakker Krümel en Frau Schmetterling, de Vliegende Heks & Joris en de Draak. Een aantal Eftelingbewoners komen vanaf 23.00 samen bij de Siervijver. In het nieuwe jaar gaan de Eftelingbewoners naar de Pardoes Promenade.

Op het Anton Pieckplein dansen August en Aagje, van het Efteling Poppenkast Theater, op de Silent Disco. In Ruigrijk vind je de Efteling Muzikanten, en op de Warme Winter Weide staan Zang en Gelukkig en Pinokkio & Fay de Fee.

Overdag naar de Efteling

De Efteling is gewoon geopend. Het is dan ook mogelijk om in de ochtend naar de Efteling te gaan. Het park sluit om 18.00, en Aquanura is niet om 18.15, maar eerder te zien. Zo kan de Efteling ervoor zorgen dat de gasten van overdags niet mengen met de gasten voor de avond.

Daarnaast krijgt elke bezoeker van het Oud & Nieuw Feest een polsbandje, en zijn bezoekers zonder polsbandje dus gemakkelijk te herkennen. Het is dus niet mogelijk om de van 11.00 tot 1.00 in het park te blijven, zonder een avondkaartje te kopen.