Efteling Loonsche Land

Het tweede vakantiepark van de Efteling is Efteling Loonsche Land. Dit vakantiepark ligt bij het gelijknamige natuurgebied ten zuiden van de Efteling. Wanneer je hier overnacht, heb je onbeperkt toegang tot de Efteling!

Efteling Loonsche Land ligt op ongeveer 15 minuten wandelen vanaf de Efteling, maar er rijd ook een speciaal treintje tussen de vakantieparken en de Efteling.

Bekijk ook de plattegrond van Efteling Loonsche Land:

Kamers & Huysen

Het Loonsche Land heeft drie soorten accommodaties: Vakantiewoningen, themakamers en hotelkamers. In de vakantiewoningen is alles aanwezig voor een paar dagen vakantie. De themakamers zijn hotelkamers die buiten het hoofdgebouw liggen, terwijl de hotelkamers ín het hoofdgebouw liggen.

Faciliteiten & Services

Het Loonsche Land beschikt over meerdere services en faciliteiten, zoals een restaurant en een kinderboerderij. Op deze pagina vind je hier alles over.

Route & Vervoer

Efteling Loonsche Land ligt aan de Eftelingsestraat 5 in Kaatsheuvel.

Auto

Om hier met de auto te komen, volg je simpelweg de borden naar de Efteling, en wanneer Efteling Loonsche Land staat aangegeven, volg je die borden.

Het adres van Efteling Loonsche Land is:

Eftelingsestraat 5
5171 RP Kaatsheuvel

Parkeren is gratis voor verblijfsgasten. Het Loonsche Land is een autovrij park, maar heeft een eigen parkeerterrein. Op dit parkeerterrein staan ook een aantal laadpalen, maar laadkabels zijn niet aanwezig.

Openbaar vervoer

Efteling Loonsche Land heeft geen eigen bushalte. De bushalte die het dichtst bij dit vakantiepark ligt, is halte Efteling in Kaatsheuvel. Je komt hier vanuit Den Bosch en Tilburg via buslijnen 300 en 301, en snelbussen 800 en 801.

Vanuit de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar de ingang van de Efteling, en vanaf daar nog 15 minuten naar het Loonsche Land. Je kunt ook gebruik maken van de Shuttle Service.