Efteling Bosrijk

Het oudste vakantiepark van de Efteling is Efteling Bosrijk. Dit vakantiepark ligt verscholen tussen de bomen ten zuiden van de Efteling, en is het thuis van Klaas Vaak. Wanneer je hier overnacht, heb je onbeperkt toegang tot de Efteling!

Efteling Bosrijk ligt op ongeveer 20 minuten wandelen vanaf de Efteling, maar er rijd ook een speciaal treintje tussen de vakantieparken en de Efteling.

Bekijk ook de plattegrond van Efteling Bosrijk:

Click here to display content from jeroentwee.files.wordpress.com

Plattegrond BosrijkDownload

Kamers & Huysen

Bosrijk heeft drie soorten accommodaties: Familiekamers en huisjes. De familiekamers liggen in het Poorthuys, aan de voorkant van het park, en in het Landhuys, achterin het park. Er zijn twee soorten huisjes: Een boshuys is een vrijstaand huisje, terwijl een dorpshuys een rijtjeshuis aan een dorpsplein is. Daarnaast zijn er groepsaccommodaties.

Faciliteiten & Services

Bosrijk beschikt over meerdere services en faciliteiten, zoals een zwembad en een restaurant. Op deze pagina vind je hier alles over.

Route & Vervoer

Efteling Bosrijk ligt aan de Eftelingsestraat in Kaatsheuvel.

Auto

Om hier met de auto te komen, volg je simpelweg de borden naar de Efteling, en wanneer Efteling Bosrijk staat aangegeven, volg je die borden.

Het adres van Efteling Bosrijk is:

Eftelingsestraat 7
5171 RP Kaatsheuvel

Parkeren is gratis voor verblijfsgasten. Efteling Bosrijk is een autovrij park, maar heeft een eigen parkeerterrein. Op dit parkeerterrein staan ook een aantal laadpalen, maar laadkabels zijn niet aanwezig.

Openbaar vervoer

Efteling Bosrijk heeft geen eigen bushalte. De bushalte die het dichtst bij Bosrijk ligt, is halte Efteling in Kaatsheuvel. Je komt hier vanuit Den Bosch en Tilburg via buslijnen 300 en 301, en snelbussen 800 en 801.

Vanuit de bushalte is het ongeveer 10 minuten lopen naar de ingang van de Efteling, en vanaf daar nog 20 minuten naar Bosrijk. Je kunt ook gebruik maken van de Shuttle Service.