Efteling Bosrijk Kamers & Vakantiewoningen

Vakantiepark Efteling Bosrijk heeft drie soorten accommodaties:

  • Familiekamers
  • Vakantiewoningen
  • Groepsaccommodaties

Familiekamers

De familiekamers van Efteling Bosrijk liggen in het Poorthuys en het Landhuys. Het Poorthuys ligt vooraan in het park, dichtbij alle faciliteiten. Het Landhuys vind je achter in het park, waar het wat rustiger is.

Standaard familiekamer

Een standaard familiekamer is voor vier personen, en heeft een woon-slaapkamer, met een zithoek met televisie. Ook is er een waterkoker en een koffiezetapparaat (Nespresso), en een kleine koelkast. In een tweede slaapkamer staat een stapelbed. De badkamer heeft een bad-douchecombinatie, en naast de badkamer is een kamer met een toilet.

De bedden zijn standaard opgemaakt. Ook zijn er handdoeken beschikbaar: 1 kleine en 1 grote per persoon.

Poorthuys

In het Poorthuys zijn twee soorten familiekamers te vinden. De meeste kamers zijn standaard familiekamers, maar er zijn ook een aantal aangepaste kamers beschikbaar. Deze aangepaste kamers zijn rolstoelvriendelijk. Er zijn geen drempels, en de badkamer heeft een douche met zitje en een verlaagde wasbak.

Landhuys

In het Landhuys vind je naast de standaard familiekamers ook allergeenarme familiekamers en extra luxe familiekamers. De allergeenarme kamers worden stofvrij gemaakt, en er worden zo min mogelijk geparfumeerde schoonmaakmiddelen gebruikt. De luxe familiekamer heeft een extra badkamer met bubbelbad en infraroodsauna, en bij aankomst krijg je prosecco en een kinderverrassing.

Vakantiewoningen

Er zijn twee soorten vakantiewoningen: Boshuysen en Dorpshuysen.

Boshuys

Boshuysen zijn vrijstaande vakantiewoningen voor zes tot acht personen. Deze kunnen aan het meer liggen, maar ook in of tegen het bos. Een aantal boshuysen zijn allergeenarm, of aangepast. Ook zijn er extra luxe boshuysen.

In de zespersoonshuisjes vind je op de begane grond een apart toilet en de woonkamer met keuken. Op de eerste verdieping liggen drie slaapkamers, met een apart toilet en een badkamer met bad. In de achtpersoonshuisjes is er een extra slaapkamer op de begane grond.

Bij aankomst zijn de bedden opgemaakt. Elke gast krijgt een grote en een kleine handdoek. In de keuken zijn een koelkast, vaatwasser, waterkoker, koffiezetapparaat (Nespresso) en een combimagnetron aanwezig, net als een keukenpakket met handdoek, theedoek, schuurspons, twee vaatdoeken, een vuilniszak, twee pedaalemmerzakken, drie vaatwastabbletten en een afwasborstel. Er ligt ook een welkomstpakket klaar, met een paar Nespresso cups, thee, koffiemelk en suiker.

Na afloop van je vakantie hoef je niet uitgebreid schoon te maken, want de eindschoonmaak is inbegrepen.

Allergeenarme huisjes worden op een speciale manier schoon gemaakt, om het huisje stofvrij te krijgen. Daarnaast worden er zo min mogelijk geparfumeerde schoonmaakmiddelen gebruikt.

De extra luxe Boshuysen beschikken over een tweepersoons sauna, en bij aankomst krijg je een kinderverrassing en Prosecco.

De Dorpshuysen liggen elk aan één van de drie dorpspleintjes. De huisjes lijken op Boshuysen, maar zijn wat kleiner. Op de eerste verdieping is geen apart toilet, maar is het toilet in de badkamer te vinden.

Groepsaccommodaties

Efteling Bosrijk heeft negen extra grote huisjes: de Boshoeves. Elke Boshoeve heeft plek voor twee groepen van 12 personen, maar sommige Boshoeves zijn te combineren zodat er plek is voor 24 personen.

Op de begane grond is de grote woonkamer met keuken, er zijn twee aparte toiletten, een badkamer met douche en een slaapkamer voor twee personen.

Op de eerste verdieping vind je een viertal slaapkamers voor twee personen, en een vijfde slaapkamer met een stapelbed. Ook is er een apart toilet, een badkamer met een douche en een badkamer met een bad. Voor de rest zijn deze huisjes hetzelfde als de gewone Boshuysen.