Korting op de Efteling

Meest recente update: 14-07-2022

De Efteling staat bekend als een duur park. Dat komt omdat de Efteling de hoogste entreeprijs van Nederland vraagt. In vergelijking met andere Europese topparken is de Efteling juist goedkoop. Toch kan het nóg goedkoper, door met korting naar de Efteling te gaan, bijvoorbeeld met de onderstaande acties. Het is dus altijd mogelijk om goedkopere tickets te scoren!

Korting via de Efteling

De Efteling heeft zelf regelmatig acties waarmee je goedkoper naar het park kan.

Het park kent drukke periodes en minder drukke periodes. Tijdens de drukkere periodes kost een kaartje voor het park een paar euro meer. Ga je op een rustige dag, zoals een doordeweekse dag in november, dan kom je goedkoper binnen.

Via de Nieuwsbrief van de Efteling krijg je af en toe korting, zoals 12 euro korting voor een bezoek tijdens je verjaardag.

En ken jij iemand met een Efteling abonnement? Die kan dan 50% korting geven!

Korting met het Efteling abonnement

De Efteling heeft verschillende kortingen via het abonnement:

  • Gratis of met korting naar andere pretparken
  • Gratis of met korting naar dierentuinen
  • Vriendenkorting
  • Korting op eten & drinken
  • Korting op souvenirs
  • Korting op Efteling-evenementen
  • Korting op theatervoorstellingen van de Efteling
  • Korting op overnachtingen in de Efteling

Een abonnementhouder kan elk jaar twee tickets kopen voor 22,50 euro per stuk. Dit is dus een korting van tot wel 50%.

Abonnementhouders krijgen 50% korting op evenementen.

Elke abonnementhouder mag met het abonnement gratis of met korting naar aangesloten parken. Dit geld andersom ook: abonnementhouders van die parken mogen met korting of gratis naar de Efteling. Snel checken, als jij een abonnement hebt op (bijvoorbeeld) Phantasialand, Europa-Park of de parken van Plopsa!

Korting via de ANWB

Op dit moment heeft de ANWB kaartjes voor de Efteling op de site staan. Dit zijn kaartjes zonder korting, maar je krijgt wel 2,50 euro ledenkorting voor de ANWB-winkel wanneer je via de ANWB twee kaartjes bestelt. Deze korting is dus niet voor het park! De actie is geldig tot en met 8 januari 2022.

Korting via de NS

Bij de NS kun je een dagje Efteling voor 49 euro kopen. Dit is inclusief de reis met de trein naar Den Bosch of Tilburg, en de bus vanaf Den Bosch of Tilburg naar het park. Als je met het OV komt, en verder woont dan 2 euro enkele reis, dan is dit voordeliger. Al helemaal wanneer je verder weg woont! Let op: het gaat om dalurenkaarten.

Korting via de Albert Heijn

Vanaf 14 februari tot en met 6 maart 2022 kon je bij Albert Heijn zegels sparen. Bij een volle spaarkaart ontving je €12,50 euro korting per ticket.

De spaarkaarten kun je verzilveren tot en met 12 juni 2022, de tickets zijn te gebruiken tot en met 13 november 2022.

Let op: er zijn twee soorten tickets. Eén is alleen geldig in het laagseizoen, de ander is ook in het hoogseizoen geldig.

Om te zien wanneer je ticket geldig is, kun je gewoon op het kaartje kijken.

Andere acties?

Heb jij nog een actie gevonden die hier niet tussen staat? Of is de informatie op deze pagina verouderd? Laat het dan even weten!