Efteling Hotel Faciliteiten & Services

Meest recente updates: 14-11-2022

Het Efteling Hotel heeft verschillende faciliteiten en services. Hierdoor kun je je ook na sluitingstijd van het park vermaken.

’t Aendencken

Het winkeltje van het Efteling Hotel heet ’t Aendencken. Hier is een klein assortiment Efteling souvenirs en hotelbenodigdheden te koop.

’t Speelkasteel

Het Speelkasteel is de binnenspeeltuin van het Efteling Hotel. Deze speeltuin is altijd geopend en ligt in de buurt van de bar De Gelagkamer.

Digitale kamersleutel

Het Efteling Hotel maakt gebruik van digitale kamersleutels. Met de digitale kamersleutel kun je de Efteling App gebruiken om de kamer te openen. Ook het kamernummer verschijnt in de app. Acht dagen voordat je vakantie begint, krijg je een mailtje waarmee de digitale kamersleutel geactiveerd kan worden. Het is niet nodig om lang in de rij te staan voor de receptie (maar het mag wel)! De digitale kamersleutel stopt automatisch, je hoeft dus ook niet naar de receptie om uit te checken. Ook de entreekaarten van de Efteling staan in de app.

Droomvlucht Elfje

Elke dag komt er tussen 17.30 en 19.30 een elfje van Droomvlucht op bezoek in de lobby van het Efteling Hotel.

Informatie voor gasten met een beperking

Het Efteling Hotel heeft rolstoelvriendelijke kamers, liften en een gereserveerde parkeerplaats.

Korting op Caro

Verblijfsgasten van de Efteling krijgen korting op de voorstelling Caro in het Efteling Theater. Dit geld dus ook voor gasten van het Efteling Hotel! Hierbij is de prijs van een kaartje geen €25,00, maar €10,00.

Pardoes Theater

In de lobby van het Efteling Hotel is een hoekje te vinden waar filmpjes van Sprookjesboom en Klaas Vaak gespeeld worden. Deze hoek heet het Pardoes Theater.

Receptie

Het is niet nodig om naar de receptie van het Efteling Hotel te gaan om in- of uit te checken. Je kunt er wel andere zaken regelen:

  • Bagagedepot
  • Extra babybed (€10 per nacht)
  • Fietsverhuur
  • Reserveringen voor restaurants en Efteling Theater
  • Rolstoelverhuur
  • Stomerij

Restaurant De Hoffelijke Heraut

Het restaurant van het Efteling Hotel heet De Hoffelijke Heraut. Hier kun je terecht voor ontbijt, lunch en diner.

Vroege toegang

Het Efteling Hotel heeft een eigen parkingang. Door het pad vanuit het Efteling Hotel te volgen, kom je uit bij deze kaartcontrole. Je betreed het park via het Kleuterhof. Op deze manier kun je eerder het park betreden, en alvast een aantal attracties doen.

Wifi

Het gehele Efteling Hotel heeft gratis wifi.

Zwembad

Het Efteling Hotel heeft geen eigen zwembad. Het is wel mogelijk om te zwemmen in het Badhuys van Efteling Bosrijk!